PR-cikk web-szolgáltatás

Linkelhelyezés a szemantikus hálón

pr-marketing-szolgaltatas
RP-cikkes linkhálózat

Keresőmarketing ügynökségek részéről ajánlott webes szolgáltatások: honlap készítés, weboldal optimalizálás, honlapszöveg írás, PR-cikk írása és elhelyezése weboldalakon. Ennél is gyakrabban: prémium linképítés. – Ilyen és más online, internetes tevékenység igénybe vételét helyezik előtérbe a leggyakrabban Budapest székhellyel működő szolgáltatók. Áraik magasak, bemutatkozó szövegük imponáló. Hatékonyságuk azonban nem mindig meggyőző. Ugyanis prémium szolgáltatáson komoly linkhálózat kiépítése helyett gyakran csupán PR-cikkek ipari legyártását és publikálását értik. Nem építenek rendszert, a hivatkozásokat nem fejlesztik szemantikus hálózattá. Holott erre lenne szükség az effektivitáshoz.

Alább az elsőül ajánlott site a webszolgálat kulcszóval indított Google-kereséssel az első pozícióban mutatkozik. Ez nem számít olyan nagy sikernek, lévén a webszolgálat mint keresőszó nem tartozik a legfrekventáltabbak közé. Éppen ezért az erre a szóra történő honlap-optimalizálás aránylag kevés erőfeszítéssel is szép eredményre vezethet. A megfelelő honlaptartalom kialakítása és pár jól irányzott szöveges hiperhivatkozás (link) meg is hozhatja az eredményt. Ehhez az okosan felépített description metaszöveg is hozzájárul:

PR-cikk megjelentése, link elhelyezés weboldalak Google-helyezésének javítása céljából. Online szolgáltatások: cégek, termékek bemutatása.

Ha pedig az adott weblap jól optimalizált és a kulcsszavas pozíciói is látványosan jók, akkor – mint az ilyen oldalak általában – alkalmas arra, hogy maga is részt vegyen a linképítő folyamatban. Az online visszacsatolások rendszerébe kötve az ilyen honlapról más webes egységeket támogathatunk. Online hirdetések publikálására is kiváló.

Másik ajánlott oldalunk PR-cikkek elhelyezésére készült. Míg az első website egy statikus formáció, a második blogszerűen működik, mindkettő szert tett MOZ DA értékre (mint tudjuk, ennek ma már nagyobb a jelentősége, mint pár évvel ezelőtt a Google Page Rank értéknek volt.). A megszerzett értékpontok azt is mutatják, hogy a weboldalak mögött komoly múlt, hivatkozói hálózat és internetes autoritás áll.

Marketing szolgáltatások – PR webszolgálat

Weboldal optimalizálás és Google keresőmarketing szolgáltatás. Honlapszövegek írása, webszövegírás. Szakmai PR-cikkek írása.

Kiemelt témák:

Cél: releváns link elhelyezés magas keresőmarketing értékű optimalizált honlapokon. PR webszolgálat, honlapoptimalizálás, keresőmarketing tanácsadás, honlap seo optimalizálás, online marketing, budapest autó, pr-cikkes linképítés, honlap szövegírás; marketing szolgáltatás. Termékajánló cikkek azonnali elhelyezése infrafűtés, télikertépítés, töltőadapter kulcsszavakkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.